пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Семінар-практикум


      15 березня 2019 року відбувся семінар- практикум вчителів початкових класів з теми  «Шляхи формування пізнавальної самостійності учнів в контексті реалізації Концепції Нової української школи».

    Тихович Н.В., вчитель початкових класів  Королівської ЗОШ І-ІІст., ознайомила учасників з використанням педагогічної технології  «Daily  в процесі формування читацької самостійності учнів. Технологія Daily 5 включає в себе п’ять видів діяльності: читання для себе, читання разом з другом, слухання, робота зі словами, письмо для себе. Вчитель презентувала систему завдань для реалізації даної технології.

   Продовженням став виступ Сливки О.І., вчителя  початкових класів     
Борщівської ЗОШ І-ІІІст.№1, яка продемонструвала фрагмент  інтегрованого уроку у 2 класі (Тема: «Таблиця множення числа 6. Знаходження значень виразів із буквою. Розв’язування задач. Тварини в природі»).  Цікавими і дієвими є методи і прийоми застосовані вчителем.

       Під час майстер-класу Травінська Л.С., вчитель початкових класів     Верхняківського НВК «ЗНЗ Іст.-ДНЗ», запропонувала практичні вправи з використання  українознавчих задач і вправ на уроках математики. Учасники мали можливість попрацювати в групах, парах та індивідуально.

       Завершенням семінару була практична робота зі створення ментальної карти. (Тема «Частини мови»,  4 клас), яку підготувала  Миронюк В.Б., голова МО вчителів початкових класів.

        Семінар пройшов в дружній і теплій  атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар