четвер, 11 січня 2018 р.

Засідання круглого столу вчителів початкових класів


11 січня 2018 року на базі Борщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання круглого столу  вчителів початкових класів  з теми «Новаторство у педагогічній сфері». Учителі розглядали питання розвитку професійної мобільності педагогів в інноваційному освітньому просторі, формування ключових компетентностей молодших школярів.

           Миронюк В.Б., голова МО вчителів початкових класів, наголосила про необхідність використання технологій розвитку критичного мислення для формування та розвитку творчих та пізнавальних здібностей учнів.(За матеріалами онлайн-курсу «Критичне  мислення для освітян»).
Чубак Г.І., вчитель  початкових класів Борщівської ЗОШ І-ІІІст.№,2 продемонструвала практичні вправи  з  використання прийому «Кубування» на уроках  літературного читання. Когут О.В., вчитель  початкових класів  Мушкатівської ЗОШ І-ІІ ст.,  демонструвала відео-фрагмент уроку з теми «Уроки-тренінги як засіб активізації навчальної діяльності учнів».
Міщенко Л.В., вчитель  початкових класів Циганської ЗОШ І-ІІІст. ім.І.Франка, поділилася досвідом з використання інноваційних технологій на уроках в початкових класах. Голови шкільних МО обмінялися ідеями з впровадження інноваційних технологій в навчальний процес.








Немає коментарів:

Дописати коментар